Rendelés elküldve

Kedves vásárlónk!

Köszönjük a rendelést!

Biztosak vagyunk benne, hogy jó döntést hozott és termékünk hasznára lesz. Ha bármilyen kérdése merülne fel a megrendeléssel vagy a szoftverünkkel kapcsolatban, keressen minket az ügyfélszolgálati elérhetőségeinken.

A megadott e-mail címre küldtünk egy automatikus visszaigazolást. Kérjük nézze át a levélben az adatait! A rendelését hamarosan kollégáink kézzel is feldolgozzák. Erről egy visszaigazolást fog kapni, amiben a program használatához szükséges ideiglenes kulcsot is elküldjük.

A banki átutalást az e-mailben levő adatok alapján már kezdeményezheti, így hamarabb jut az 1 éves vagy 3 éves regisztrációs kulcshoz.

A program az ideiglenes kulccsal már használható, de csak 15 napig. Amint megérkezett az átutalása, küldjük az érvényes kulcsot, amivel a program az Ön által választott terméktámogatási időtartamig (1 vagy 3 évig) használható. Ezen időtartam alatt a program díjmentesen frissíthető.

Köszönjük a megrendelését! További szép napot!

Kérjük jelentkezzen díjmentes hírlevelünkre!
A hírlevélben folyamatosan értesítjük a program fejlődéséről, a törvényi változásokról.
Miért érdemes még most jelentkeznie a hírlevélre? Bizonyos kedvezmények, csak a hírlevél olvasóink számára lesznek elérhetőek.
Hírlevélre jelentkezés >>>


Tekintse meg további szolgáltatásainkat, munkáinkat!