RoadRegister útnyilvántartó program

Szeretne végre túl lenni az útnyilvántartás készítésen? Ne halogassa tovább! Készítse el még ma az elmaradt útnyilvántartását!

Kockázat kizárva: 30 napos, feltétel nélküli, 100%-os pénzvisszafizetési garancia, 1 vagy 3 év támogatás, díjmentes frissítés.
útnyilvántartó program megrendelés

Útnyilvántartó programunk segítségével valós nyilvántartást készíthet úgy, mintha egy excel táblát töltene ki. Így bátran mondhatjuk, hogy ez egy bárki számára könnyen használható útnyilvántartó program. A NAV által megkövetelt formátumú nyilvántartás kis gyakorlat után percek alatt elkészíthető. Ne halogassa tovább ezt a feladatot, hiszen Ön is tudja, hogy egyszer meg kell csinálnia. Tudja le ma ezt a problémát, hogy megkönnyebbülhessen!

A RoadRegister útnyilvántartó mindkét változatával tetszőleges számú autó nyilvántartását elvégezheti. (Nem kell aggódnia, ha új autót vesz, hogy akkor az belefér-e még a licenszbe)

Pontos távolságadatok háztól házig. Az útnyilvántartóba integráltuk a Google maps útvonal szolgáltatását. Így a felvett utak már pontos távolsággal vihetők be konkrét városon belüli címek esetén is. Több útvonal is kiválasztható a google maps térképén. Az elmentett távolságot a program megjegyzi, így azt csak egyszer kell beírni.

Új: A tölthető (plug-in) hibridek és tisztán elektromos gépjárművek költségelszámolásának támogatása, a 2022 október 1-től érvényes jogszabályi változás alapján

A program a bevitel közben folyamatosan számolja a km és költség adatokat, így azonnal képet kapunk az útnyilvántartás állásáról. Útnyilvántartónk segítségével egy cég több autóját is egységes környezetben kezelheti. A kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak és nagyobb cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet.

Kattintson a képre és nézze meg, hogyan készíthető valóban gyorsan, valós útnyilvántartás!
Töltse le és próbálja ki, hogy milyen gyors!
útnyilvántartó program letöltés

Lépésről-lépésre útmutató az útnyilvántartása kitöltéséhez >>>

Kiküldetési rendelvény

A program támogatja a 2009-től megváltozott formátumú és adattartalmú kiküldetési rendelvény készítését. Ez a funkció az új adószabályok miatt az eddigi gyakorlattól eltérően jelentősen felértékelődött. Ugyanis 2009. február 1.-től magánautókra is meg kell fizetni a cégautóadót. Egyetlen lehetőség, arra hogy ezt az adót ne kelljen befizetni az, ha kiküldetési rendelvény is készül az útnyilvántartás mellett, ahol a költségeket a NAV által megadott árakon számolhatjuk el. Az útnyilvántartó programunk segítségével, az alap útnyilvántartásból egyszerűen készíthető kiküldetési rendelvény. Ezért nem szükséges bonyolult rendelvénykitöltőt használni, vagy értelmetlen kézzel töltögetni a nyomtatványokat, ha amúgy is kell útnyilvántartást készíteni.

Nézze meg, milyen gyorsan készíthető el, egyszerre több kiküldetési rendelvény!
Töltse le és próbálja ki, hogy milyen gyors!>>>


RoadRegister útnyilvántartó 2000 óta a piacon. Miért választanak egyre többen minket?


  • Kiemelkedő ár/érték arány. Az új szoftver ára akár 3 év teljeskörű, díjmentes támogatást is tartalmaz.
  • Több mint 23 éves ügyviteli, szoftver fejlesztési tapasztalat. Több ezer ügyfélvisszajelzés, amit figyelembe veszünk a fejlesztésnél.
  • Tetszőleges számú autó nyilvántartása
  • NAV üzemanyag adatok több mint 10 évre visszamenőleg azonnal elérhetőek a programban.
  • Legújabb üzemanyag norma internetről frissíthető díjmentesen.
  • Tölthető (plug-in) hibridek és tisztán elektromos gépjárművek költségelszámolásának támogatása.
  • Törvényi előírások megfelelősége. A NAV teljes mértékben elfogadja a program által készített bizonylatokat.
  • A bevitt rendszeres utak, körutak alapján gyors útnyilvántartás készítés.
  • Partnerek importálása (csv) akár az Infocentrum számlázóból is!
  • Excel szerű, rendkívül gyors nyilvántartás készítés. Próbálja ki, nem zsákbamacska! Töltse le programot és 10 perc múlva már kész is egy teljes hónapnyi nyilvántartás.

Kockázat kizárva: 30 napos, feltétel nélküli, 100%-os pénzvisszafizetési garancia. útnyilvántartó program megrendelés

Alapvető tulajdonságok

A költségszámolás alapja lehet a NAV által kiadott hengerűrtartalom szerinti, lehet fogyasztás vagy benzin számlák szerint. Az útnyilvántartó program tartalmazza a városok közötti távolságadatokat. Ezek az adatok tetszőlegesen módosíthatók és bővíthetők. A teljes távolság adatbázis letölthető. A RoadRegister fel van töltve a NAV által kiadott üzemanyag normákkal 1998. januártól. A felhasználóinknak a jövőben sem lesz ezzel problémája, mivel mindig megtalálja a legfrissebb üzemanyag adatokat honlapunkon, amivel akár azonnal frissítheti adatait. Az útnyilvántartó program megjegyzi a gyakrabban járt útvonalakat, így a kiinduló állomás bevitele után már magától kitölti a célállomás a partner és a távolság adatokat is. Mielőtt kinyomtatnánk a végleges útnyilvántartást, lehetőségünk van előzetes nyomtatási képet kérnünk a bevitt adatokról. Ezzel sok felesleges nyomtatástól és papír pazarlástól kímélhetjük meg magunkat.

Lehetséges a partneradatokat importálással (csv) is feltölteni, sőt az import alkalmas a számlázóprogram vevőiről készült export fogadására is, így akár az ott már meglévő partnereket néhány kattintással az útnyilvántartóba is át tudja vinni. Ha nem rendelkezik számlázóval, vagy külön készítené el a partnereket tartalmazó szöveges állományt (csv), akkor itt és itt megtalálja hozzá a szükséges információkat.

2021-től a régi 7.0 vagy korábbi verziók támogatása megszűnt. Amennyiben érintett verziót használ, úgy szükséges annak frissítése.


RoadRegister Prof. – többcéges útnyilvántartó

Útnyilvántartó programunk többcéges verziójával tetszőleges számú cég tetszőleges számú autóját tarthatja nyilván egy program segítségével. Kezelése megegyezik az egycégesnél megszokott egyszerű kezeléssel, kiegészítve azzal, hogy több cég közül lehet választani. A programot azoknak ajánljuk, akiknek több különböző cég nyilvántartását kell elkészíteniük, valamint minden könyvelőnek, hiszen adatot fogadhat az egycéges verzióból, így egy programban tarthatja nyilván az összes partnerének a nyilvántartását.

Kedvező ára miatt a program hamar behozza az anyagi ráfordítást, nem beszélve arról, hogy mennyi idegeskedéstől kíméli meg a használata. Az egycéges, de tetszőleges számú autót kezelni képes verzió ára mindössze 19 900 Ft+áfa. Többcéges verzióval korlátlan számú cég autóját könyvelheti egy programmal. Ennek díja, már 2 cég esetében megtérül.


LetöltésMegrendelés


Egy független teszt a HVG-n

Több szoftvert teszteltek. Az értékelés így kezdődik (3. oldal):

„Az eddigi programok közül a legbarátságosabb kezelőfelülete a RoadRegister-nek van. Kezelőfelülete a Microsoft Excel táblázatkezelő és az Access adatbáziskezelő felületére emlékeztet….”

„…A döntés a felhasználó kezében: több funkcióra vagy felhasználóbarát kezelőfelületre van nagyobb szüksége.”

Teljesen egyetértünk a tesztelés eredményével. Ha gyorsan szeretne túl lenni ezen a problémán, akkor válassza a RoadRegister útnyilvántartó programot.


Rendszerkövetelmények

Minimális hardver igény: 2 GB RAM / 100 MB szabad háttértár
Minimális képernyőfelbontás: 1280*800 pixel (96dpi)
Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11
(A program Linux Wine környezetben is működhet, de a fejlesztés alapja a natív Windows környezet, így a terméktámogatás is csak arra korlátozódik.)

Elkészítette már útnyilvántartását?


KipróbálomMegrendelemÁrlista