Színséma, nyelv

Stílus

Számlázónk az 5.0-ás verziójától kezdve új külsőt kapott. Ezentúl nem csak háttérképet lehet beállítani, hanem 33 különböző stílus közül választhatunk, hogy még barátságosabbá, átláthatóbbá tegyük programunkat. A színek mellett az egyes felületi elemeket is más-más formát, megjelenést kaptak a stílusnak megfelelően. A különböző világos alapú sémák mellett több sötétet is találnak az azt kedvelők.

Nyelv

A számlázó program hozzárendelt külső nyelvi állományok segítségével bármilyen nyelven futtatható. Az itt megjelenő listában lehet kiválasztani az aktuális nyelvet. Egy ingyenes segédprogramunk segítségével bármely InfoCentrum által készített programhoz saját nyelvi állományt készíthet.

Az alap nyelvi állományok minden program frissítéskor frissülnek, így az ezekben történt manuális változtatások elveszhetnek. Erre nyújt lehetőséget a kiegészítő nyelvi állomány kezelés. Ennek a lényege, hogy az adott nyelvi állomány (*.lng) mellé megegyező névvel de másik kiterjesztéssel (*.usr) létrehozunk egy fájlt amiben a kívánt módosításokat le lehet írni.
Fontos, hogy a kiegészítő állomány felépítése (Nyelvi kulcs=Érték) megmaradjon. Ebben a kiegészítő fájlban elég csak a módosításokat megadni. A nyelvi állományok a program Language könyvtárában vannak elhelyezve.

Pl: A magyar nyelvi állományban az OK feliratot Ok-ra szeretném cserélni. Az ICI_hungarian.lng mellé létrehozunk egy ICI_hungarian.usr állományt. A tartalma a következő 1 sor lesz: OKCaption=Ok Ezután a program a magyar nyelv használata során az OK helyett mindenhol Ok-t használ.