Termék, szolgáltatás -árlista, feltöltés

Árlista készítését ezen a felületen tudjuk kezdeményezni.

Árlista készítésére a számlázó program -Light verziójának kivételével- mindegyik verziójában van lehetőség.

Fejléc kép

Lehetőség van arra, hogy az árajánlat fejlécét egy tetszőlegesen megszerkesztett kép (bmp, gif, jpg, png) alkossa. Ezen a képen szabadon elhelyezhető az árlista felirat, logó, stb. A kép optimális szélessége 718 pixel. Amennyiben nincs megadva kép, a számlázó program csak egy „Árajánlat” feliratot jelenít meg a fejlécben.

Érvényesség

Az érvényesség megadásánál egy maximum 255 karakter hosszú szabad szöveg adható meg, ahol az árlista érvényességét lehet kifejteni. Pl.: Érvényesség: 2010. augusztus.

A szövegmező végén található gomb segítségével a program az aktuális dátumból, segítség képpen egy kattintással kitölt egy alapszöveget, ami természetesen tetszőlegesen módosítható.

Oszlopok

Az árlistán megjelenő oszlopokat tudjuk itt megadni. A terméknév mindenképpen szerepelni fog valamint az egyik árat (nettó ár, bruttó ár) mindenképpen meg kell jeleníteni. Megadható továbbá a pénznem is.

Az így elkészült árlistát exportálhatjuk, vagy nyomtathatjuk.


Automatikus feltöltés

Ezen funkció segítségével a program a beállított időközönként automatikusan készít egy termékexportot és feltölti azt egy megadott FTP címre, ahol akár egy webáruház adatokat olvashat ki belőle.