Általános tudnivalók

Általános tudnivalók

Az Infocentrum számlázó és készletnyilvántartó programmal könnyebben és rövidebb idő alatt készítheti el a jogszabályoknak megfelelő számlát.

Az Infocentrum Számlázó program ízléses felületet és egyszerű kezelést kapott, így bátran mondhatjuk, hogy ez a legkönnyebben és leggyorsabban használható számlázó program kiemelkedő ár/érték aránnyal.

A PM rendeletek által meghatározott formátumú számla pillanatok alatt elkészíthető. A számlázó program a bevitel közben folyamatosan számolja a részösszegeket, így azonnal látjuk a számla végösszegét. A vevő és termék/szolgáltatás adatokat nem szükséges előre bevinni, mivel a számlázó program a számla készítése közben megjegyzi ezeket az adatokat, amit aztán a következő számlán már az első néhány karakter leütése után egy listából választhatunk.

Az Infocentrum számlázó program segítségével kisebb cégek, magánvállalkozók elfelejthetik a kézi számlázással járó fáradtságot, elszámolás miatt visszaküldött számlákat. Intelligens lekérdező rendszeren keresztül képet kapunk a kinnlevőségekről. Pillanatok alatt megtudhatjuk, hogy melyik termékből vásároltak sokat, vagy mi a vevők rangsora. A kedvező ára és képességei miatt magánvállalkozóknak és kis-közepes cégeknek egyaránt hasznos segítőtársa lehet. Az Infocentrum számlázó program támogatja a többnyelvűséget és a változtatható (tetszőlegesen testreszabható) színsémákat.

Az Infocentrum Számlázó program legfontosabb ismérvei

Rendszerkövetelmények

Minimális hardver igény: 2 GB RAM / 100 MB szabad háttértár
Minimális képernyőfelbontás: 1280*800 pixel (96dpi)
Operációs rendszer: Windows 10, Windows 11
(A program Linux Wine környezetben is működhet, de a fejlesztés alapja a natív Windows környezet, így a terméktámogatás is csak arra korlátozódik.)

Figyelem!

A kipróbálási verzióban jelenleg már nem lehet éles számlát kiállítani a NAV Online számla lejelentési kötelezettség és jogszabályi feltételek miatt! Lehetőség van a számlázás működésének kipróbálására és a nyomtatási kép megtekintésére, de a számla nem lezárható!