Speciális ajánlat

Ha ma ( ) rendeli meg a számlázót, ezen az oldalon a lenti Megrendelőlapon, 25% egyedi kedvezményt adunk Önnek!


Melyik számlázó program változatot rendeljem?

  • Ha egy alap számlázó programot akar: Light változat
  • Ha főleg szolgáltatásokat számláz és nincs készlete: Szolgáltató változat
  • Készlettel is rendelkező kedvező árú számlázó programot akar: Kereskedő változat
  • Ha profi, mindent kielégítő megoldást akar hosszútávra: Professional változat
Rendeléséről 1 percen belül egy automatikus visszajelzést fog kapni a megadott e-mail címre.

A programjainkra egységesen (a törvényben előírt 14 nap helyett) 30 napos feltétel nélküli pénzvisszafizetési garanciát vállalunk!

Több mint számlázó program

Az utóbbi 1-2 évben gyökeresen megváltoztak a vásárlási szokások, ezt már bizonyára Ön is megtapasztalta. Sokszor nem értjük, hogy miért csökken a bevételünk, vagy éppen miért ugrik meg egyik hónapról a másikra. Persze lehet magyarázni a csökkenést a válsággal, vagy a növekedést egy marketing kampánnyal, de a legtöbb esetben csak sötétben tapogatózunk. Tudta, hogy a kezében van egy olyan eszköz, mellyel sokkal pontosabban és még időben észlelheti a forgalom változását? Sőt, ha egy kis időt rászán pontosan megállapíthatja, hogy mely termékek vagy vevőknél történtek drasztikus változások. És ehhez nem kell semmiféle marketing trükk, vagy piackutatást végeznie komoly összegekért. Ön is megállapíthatja ezt, néhány perc alatt. Hogyan, milyen eszközzel?

Melyik volt a top terméke az elmúlt hónapban?

Ahhoz, hogy erre a kérdésre válaszolni tudjon, csak annyit kell tennie, hogy elindítja a számlázó programját és [Számla]/[Lekérdezések] oldalon balra kiválasztja a [Toplista] funkciót.

Top termékek

A lekérdezéseknél nem csak a top termékeket tudja megnézni, de akár ezen (vagy más) termékek időbeni változását is nyomon követheti néhány másodperc alatt.

Forgalom változása havi bontásban Ezek a lekérdezések segítenek Önnek abban, hogy gyorsan tudjon reagálni a piaci trendekre és ehhez nem kell többmilliós piackutatást végeztetnie vagy többszázezer forintos szoftvereket használnia. Ez a lehetőség folyamatosan rendelkezésére áll az Infocentrum Számlázó programokban (Light verzió kivételével mindegyikben).